1 min læsningSouthgate før landskamp: Henderson bliver ked af det, hvis fans vender ham ryggen

Han har modtaget massiv kritik for at skifte til Saudi-Arabien efter at han ellers i en lang periode har hyldet LGBTQ+ miljøet.

1 min læsning
Jordan Henderson i den engelske landsholdslejr
Foto: Ritzau /Scanpix /Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

Han kan ende som helten, der blev til skurken.

Den engelske landsholdsspiller, Jordan Henderson, risikerer at stå over for hård modstand fra LGBTQ+ fans, hvis han kommer i aktion for England mod Ukraine i EM-kvalifikationskampen lørdag.

Kampen, der på grund af krigen i Ukraine spilles i Wrocław i Polen, er den første landsholdsoptræden for Henderson, siden han skiftede til den saudi-arabiske klub Al Ettifaq.

Henderson er er forhenværende anfører for Liverpool og en talsmand for LGBTQ+ rettigheder, har netop mødt kritik for sit skifte til den saudiarabiske Pro League.

Homoseksualitet er ulovligt i Saudi-Arabien, og den engelske landsholds LGBTQ+ støttegruppe, Three Lions Pride, har annonceret, at de vil vende ryggen til banen, hvis Henderson deltager i kampen.

Henderson efter stor kritik af saudi-skifte: Jeg kan gøre en forskel i Saudi-Arabien

Det udtrykker landstræner Gareth Southgate forståelse for, men siger at:

– Jordan vil være “ked af det”.

Southgate forklarede den engelske presse forud for opgøret, at Henderson fortsat støtter LGBTQ+ samfundet, og han håber på støtte under kampen fra alle fans.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P