2 min læsningEfter landsholdsdebut: Vallys skiftes ud af landsholdstrup – AGF’er indkaldt til U21-holdet

Nicolai Vallys fik torsdag sin landsholdsdebut, men det bliver ikke til flere kampe i denne omgang for Brøndby-profilen.

2 min læsning
Nicolai Vallys bliver erstattet af Mohamed Daramy på det danske landshold.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Først var han ikke med, så var han med, og nu er han igen ikke med.

Brøndby-profilen Nicolai Vallys har været en del inde og ude af landsholdstruppen i denne omgang, og selvom det torsdag blev til debut, så får debuten i første omgang lov at stå alene.

Den 27-årige superligaprofil døjer med en overbelastet lyske, og derfor er han nu blevet skiftet ud af Kasper Hjulmands landsholdstrup frem mod kampen mod Finland på søndag.

Ind kommer i stedet den tidligere F.C. København-spiller, Mohamed Daramy, der nu spiller for franske Reims.

Daramy var torsdag med i U21-landsholdets venskabskamp mod Frankrig, men med indkaldelsen til Hjulmands a-landsholdstrup er han ikke til rådighed for U21-landstræner Steffen Højer til venskabskampen mod Slovakiet på mandag.

Sikke en historie: Nicolai Vallys’ atypiske vej til landsholdet

Ind på U21-landsholdet kommer i stedet den nye AGF’er Tobias Bech, der dermed kan få sin tredje kamp på det danske U21-landshold, efter han tidligere har været udtaget til både det danske U17-, U18-, U19- og U20-landshold.

Mohamed Daramy står i alt noteret for syv a-landskampe for Danmark, hvoraf de alle har været betydende kampe i enten VM-kvalifikationen eller EM-kvalifikationen.

OBS: Det fremgik tidligere af denne artikel, at Tobias Bech kunne debutere på det danske U21-landshold. Det er ikke tilfældet, da han i november sidste år spillede venskabskampe mod både Ungarn og Sverige. Disse kampe er af ukendte årsager ikke medregnet i DBU’s landsholdsdatabase.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P