1 min læsningMedie: Tvivl om Xavis kontraktforlængelse på grund af Financial Fair Play

Den populære Barcelona-manager, Xavi Hernandez, forlænger måske kun sin kontrakt med yderligere et år fremfor to. Det skriver spansk medie.

1 min læsning
Xavier Hernández også kendt som Xavi kan få en kortere kontraktforlængelse end første ventet
Foto: Ritzau / Scanopix / ANDER GILLENEA / AFP

Han er voldsomt populær som FC Barcelona-manager, og en kontraktforlængelse til Xavi Hernandez har været på vej i noget tid.

Men nu driller Financial Fair Play igen Barca.

Det spanske medier Mundo Deportivo skriver, at den kontraktforlængelse, som ellers så ud til at gå i orden, nu alligevel kan blive forpurret af den økonomiske restriktioner fra UEFA.

Barcelona-managerens kontrakt udløber lige nu i 2024, og den stod til at blive forlænget med yderligere to år frem til 2026.

Men nu skriver Mundo Deportivo, at hele trænerteamet i Barca kun kan forvente yderligere et år på de kontrakter, der holder dem på Camp Nou.

Selvom det kun skulle ende med en forlængelse på et år, skulle Xavi være rolig. Han føler sig overbevist om, at det går i orden, og at han har en solid fremtid i FC Barcelona, skriver avisen.

FC Barcelona har fået en okay pointmæssig start på LaLiga, hvor det er blevet til 10 point i fire kampe. LaLiga føres dog af Real Madrid, der er har maksimumpoint med 12 point.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P