Premier League

Liverpool allerede tæt på ny midtbanespiller

Transfervinduet i England er lukket, men Liverpool ser allerede nu ud til at have sin første januar-tilgang mere eller mindre på plads.

Andre Trindade til Liverpool
Foto: Mauro Pimentel/AFP/Ritzau Scanpix

De prøvede allerede denne sommer, men de måtte ‘nøjes’.

Liverpool udviste i sommerens transfervindue interesse for brasilianske André Trindade, men den engelske klub blev afvist.

Brasilianske Fluminense, som har kontrakt med Trindade helt til og med 2026, ville ikke sælge den 22-årige midtbanespiller, og ind på Anfield kom i stedet japanske Wataru Endo og hollandske Ryan Gravenberch.

Alligevel tyder noget på, at Liverpool allerede om fire måneder kan tilføje brasilianeren til sin trup.

– Liverpool kontaktede mig direkte angående André. Jeg sagde til deres direktør; ‘Min ven, jeg sælger ikke André nu. Hvis du vil købe ham nu og få ham til januar, så kan vi starte en samtale. Hvis du vil vente til december, så kan vi også gøre det’, lyder det fra Mario Bittencourt, der er præsident i Fluminense.

Fluminense er 22 kampe inde i den 38 kampe lange brasilianske sæson så godt som ude af kampen om det brasilianske mesterskab, da de på femtepladsen har hele 13 point op til Botafogo på førstepladsen.

Godt nyt til Liverpool: Saudiarabisk transfervindue lukker tidligere end ventet

Til gengæld har klubben fra Rio de Janeiro spillet sig forbi argentinske Argentinos Juniors og paraguayanske Olimpia Asuncion og er nu i semifinalen i Copa Libertadores – det sydamerikanske svar på Champions League – hvor de møder landsmændene fra Internacional.

Netop succesen i Copa Libertadores menes at være grund til, at Fluminense ikke ønskede at sælge André Trindade allerede denne sommer.

André Trindade fik debut på det brasilianske landshold i juni, hvor han fik de sidste 16 minutter i 2-4-nederlaget i venskabskampen mod Senegal.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P