1 min læsningLandsholds-vikar til Simon Kjær: Hvorfor så arrogant?

Vikarlandsholdet er torsdag aften inviteret i Parken sammen med en række andre landsholdsspillere for at blive hyldet. Men i stedet for ren hyldest er fokus nu drejet over på, at Simon Kjær ikke rigtig ønsker at udtale sig om det.

1 min læsning
Simon Kjær får kritik fra en af vikarlandsholdets spillere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Tilbage i 2018 spillede et dansk vikarlandshold mod Slovakiet, mens det “rigtige” landshold via Spillerforeningen lå i konflikt med DBU.

Torsdag aften i forbindelse med landskampen mod San Marino, har DBU så inviteret vikarlandsholdet i Parken sammen med mange andre landsholdsspillere.

En begivenhed Simon Kjær forleden ikke betragtede som et seriøst emne at blive interviewet om.

– Er det seriøst det, vi skal snakke om dagen før en landskamp i et fyldt Parken, spurgte Simon Kjær den danske presse under et interview onsdag.

Nu svarer en af vikarerne fra landskampen i 2018 så tilbage mod Simon Kjær.

Det er BT.dk, der har fanget Anders Fønss:

– Jeg synes stadig, at det er noget mærkeligt noget, at han skal være så arrogant. Havde vi ikke stillet op, så var det ikke sikkert, de kom til at spille den flotte EM-slutrunde, siger Anders Fønss til avisen.

Joachim Andersen med klar besked: Vi skal køre San Marino over!

I 2018 trådte en hel trup af amatørspillere til under ledelse af John Faxe Jensen, da herrelandsholdet nægtede at spille, før DBU indgik en fornyet landsholdaftale med spillerne. Vikarlandsholdet tabte med 3-0 i kampe mod Slovakiet for fem år siden, og Danmark undgik at blive straffet for et potentielt afbud.

Simon Kjær og Danmark møder San Marino torsdag aften klokken 20.45. Du kan se kampen på TV 2.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P