2 min læsningBalotelli siger det ikke for at være ond, men: Niveauet i Tyrkiet er nærmest højere end i Serie A

Mario Balotelli er ikke længere at finde i hverken tyrkisk eller italiensk fodbold, men den tidligere Manchester City-stjerne mener alligevel, at niveauet nærmest er højere i Tyrkiet, end det er i Serie A.

2 min læsning
Mario Balotelli sviner Serie A til.
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Nok er det mange år siden, at Mario Balotelli var på alles læber, da han enten med eskapader udenfor banen eller til tider voldsomt imponerende fodboldspil inde på banen gjorde sig aktuel uge efter uge.

Han dukker dog stadig op i medierne fra tid til anden, eksempelvis da han for lidt mere end halvandet år siden tilbød at gå fra Tyrkiet til Italien, hvis det ville få ham udtaget til landsholdet igen.

Nu er han kommet med nye udtalelser, som særligt i Italien må gøre svie lidt.

Den tidligere Manchester City-stjerne, der både har tørnet ud for AC Milan og Inter, har nemlig udtalt sig lettere kritisk omkring niveauet i Serie A – eller måske bare positivt om niveauet i Tyrkiet.

I hvert fald mener han, at den tyrkiske Süper Lig som minimum er på niveau med Serie A.

– Sidste år så jeg et par Serie A-kampe, og ikke for at være ond, men jeg sammenlignede dem med de kampe, som vi spillede i Tyrkiet.

– Niveauet er nærmest højere i Tyrkiet i dag, end det er i Serie A. Serie A er ikke en dårlig liga, men niveauet er stigende i de andre ligaer, siger Balotelli ifølge Calcionews24.

Serie A havde ellers hele to hold i semifinalen i forrige sæsons Champions League, hvor Inter besejrede AC Milan.

Mario Balotelli igen i fokus: Vil fremtvinge skifte til Saudi-Arabien – træner alene i sin klub

Mario Balotelli vinkede forrige sommer farvel til tyrkisk fodbold, da han forlod Adana Demirspor til fordel for Schweiziske FC Sion.

Den 33-årige angriber står i sin nye klub noteret for seks mål i 19 kampe.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P