Skrækdebut for Nuamah i Lyon: I har ingen ret til at tilsøle trøjen!

Det kører slet ikke for franske Lyon, og det fik klubbens spillere, herunder Ernest Nuamah, at føle, efter de søndag tabte til Paris Saint-Germain.

Ernest Nuamah måtte i sin debut for Lyon lytte til vrede fans.
Foto: Jeff Pachoud/AFP/Ritzau Scanpix

Alle kan tabe til Paris Saint-Germain, men søndag aften fik fansene i Lyon nok.

Den falmende storklub, der vandt syv franske mesterskaber i træk i perioden fra 2001 til 2008, havde søndag aften lukket fire mål ind mod hovedstadsklubben allerede i første halvleg hjemme på Groupama Stadium.

Corentin Tolisso reducerede i anden halvleg til 1-4, men det ændrede ikke det store på hjemmeholdets fans’ vrede, i det der også var den tidligere superligaprofil, Ernest Nuamahs, debut for klubben.

Efter kampen blev Lyon-spillerne kaldt ned til den berømte Virage Nord-tribune, hvor fangrupperingen Bad Gones’ capo gjorde fansenes følelser overfor spillerne helt og aldeles klar.

Se episoden herunder:

– Til Olympique Lyonnais-truppen 2023-24, den her besked er adresseret til jer, til nogle af jer. For dem, der bærer rollen som leder for holdet, er beskeden klar. Hvis der er ledere på det her hold, så kan de ikke længere forblive stille.

– I bærer Olympique Lyonnais-trøjen. Det er jer, der bærer trøjen i dag. Andre før jer har båret den og bragt den ære. I har ingen ret til at tilsøle den i dag!

Lyon laver fransk finte med Nuamah – skal til Belgien

Olympique Lyonnais har efter sæsonens første fire kampe blot et enkelt point, efter de tidligere på sæsonen tabte til både Strasbourg og Montpellier, mens det i sidste weekend blev til 0-0 mod Nice.

I sidste sæson sluttede Lyon som nummer syv i Ligue 1, hvilket var en forbedring på én placering i forhold til sæsonen inden. Ottendepladsen i sæsonen 2021-22 er den dårligste placering for Lyon siden 1995-96.

Den franske landsholdslegende, Laurent Blanc, overtog rollen som cheftræner i Lyon i oktober sidste år. Siden er det blevet til sølle 18 sejre i i alt 37 kampe for den 57-årige verdens- og europamester.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P