3F Superligaen

Grabara-afbud skaber forvirring – FCK og landsholdet er uenige

Kamil Grabara har trukket sig fra den polske landsholdssamling, men F.C. København og det polske landshold kan ikke blive enige om hvorfor.

Kamil Grabara er blevet til Wolfsburg, hvilket vækker glæde i FCK.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kamil Grabara fik en gylden mulighed på landsholdet.

F.C. København-keeperen fik en sjælden indkaldelse til Polens landshold som erstatning for Lukasz Skorupski og som back-up til Wojciech Szczesny i det polske bur.

Men Grabara støder ikke til den polske lejr alligevel, da han skal til en kontrol efter sin ansigtskade – eller det er i hvert fald F.C. Københavns forklaring.

– Kamil skal til en kontrol efter sin ansigtsskade senere på ugen og derfor bliver han i København, skriver klubbens kommunikationschef, Jes Mortensen, til fanmediet Copenhagen Sundays.

Men forklaringen kolliderer med, hvad det polske fodboldforbunds pressechef Jakub Kwaitkowski forklarer afbuddet med.

Til det polske medie SportoweFakty forklarer han nemlig, at FCK-målmanden fik en bold i ansigtet i Champion League-kvalifikationskampen mod Rakow, og at han stadig bøvler med smerter fra det, der i værste fald kan føre til en operation.

Skal Kamil Grabara til Wolfsburg? – her er FCK-keeperens svar

B.T. har dog forholdt Jes Mortensen udtalelserne i det polske medie, og han fortæller, at Grabara hverken er tæt på operation eller skadet.

Polakkens skade skyldes et voldsomt sammenstød med Mathias Ross, som kostede en længere skadespause, og han har sidenhen spillet med en maske som beskyttelse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P