2 min læsningSpaniens landshold tager afstand fra udskældt fodboldboss: Det er uacceptabel opførsel

Luis Rubiales har været yderst udskældt for det kys, han gav den kvindelige spanske landsholdsspiller Jenni Hermoso. Nu tager hendes mandlige kolleger stilling til sagen.

2 min læsning
Spaniens herrelandshold tager afstand fra Luis Rubiales.
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

De spanske herrelandshold tager afstand fra Luis Rubiales.

Den spanske fodboldboss har været under massiv kritik, siden han gav den kvindelige landsholdsspiller Jenni Hermoso et kys, efter Spanien vandt VM i kvindefodbold.

Hermoso har siden meldt ud, at hun ikke gav Rubiales samtykke, og derfor har flere aktører inden for fodboldverden krævet hans afgang fra posten som præsident for den spanske fodboldforbund.

Det nægtede han dog på et pressemøde, og nu har Jenni Hermosos mandlige kolleger formuleret en officiel udmelding:

Udmeldingen kom på et officielt pressemøde, der blev dækket af Marca, arrangeret af spillerne, og landsholdsholdet var repræsenteret af anførergruppen bestående af Alvaro Morata, Cesar Azpilicueta, Rodrigo og Marco Asensio.

– For det første vil vi igen meddele vores stolthed og mest oprigtige lykønskninger til det kvindelige landsholds titel som verdenmestre i Sydney. En historisk milepæl fyldt med mening, der vil markere et før og efter i spansk kvindefodbold, der vil inspirere mange kvinder med denne uvurderlige sejr.

– Af denne grund vil vi også udtrykke vores ærgrelse og vores solidaritet med spillerne, der har set deres succes plettet.

Xavi: Jeg fordømmer præsidentens opførsel

– Vi ønsker at tage afstand fra, hvad vi anser som uacceptabel værende uacceptabel opførsel af Luis Rubiales, der ikke har levet op til den institution, han repræsenterer.

Spillerne frabad sig opfølgende spørgsmål på pressemødet og sagde, at de nu ønsker at koncentrere sig om at kvalificere sig til næste sommers EM-slutrunde i Tyskland.

Se hvem Spanien skal møde i de kommende landskampe i campo.dk’s TV-Guide.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P