1 min læsningErik ten Hag om Uniteds nye midtbanemand: Derfor hentede vi ham

Sofyan Amrabat blev meldt på vej til Manchester United gennem hele sommeren, og manager Erik ten Hag forklarer nu, hvorfor man så gerne ville have ham til klubben.

1 min læsning
Erik ten Hag sætter ord på tilgangen af Sofryan Amrabat.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Sofyan Amrabat blev meldt som ny Manchester United-spiller nærmest inden transfervinduet gik i gang.

Alligevel var det først fredag – på deadlineday – et en aftale faldt på plads.

Her skiftede den marrokanske midtbanespiller på en lejeaftale fra Fiorentina gældende for resten af sæsonen.

Manager i Manchester United, Erik ten Hag, har nu udtalt sig til klubbens egen hjemmeside om, hvorfor man så gerne ville have Sofyan Amrabat.

– At få en ny 6’er, en midtbanespiller, der holder igen, var allerede fra begyndelsen af sæsonen et af mine ønsker, fordi man i løbet af sæsonen får brug for mere dybde (i truppen, red.) på den position.

– Til den position havde vi i forvejen kun Casemiro, som kan spille den rigtig godt. Med andre spillere ville det være et kompromis, men med Sofryan Amrabat har vi nu fået endnu en.

– Han kan også spille ved siden af Casemiro, fordi han også kan spille lidt længere fremme på banen. Så det er virkelig godt at vi har fået ham, og jeg tror han passer rigtig godt til Premier League-fodbold, siger Erik ten Hag til Manchester Uniteds egen hjemmeside.

Sancho efter Erik ten Hag-udtalelser: Ikke tro på det – jeg er blevet gjort til syndebuk!

Manchester United måtte dog undvære Sofyan Amrabat i søndagens 3-1-nederlag ude mod Arsenal, da han endnu ikke har fået styr på arbejdstilladelsen og derfor ikke må spille.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P