Bundesligaen

Yussuf Poulsen med fra start, da Lepzig sejrede over Rønnows Union Berlin

Yussuf Poulsen startede endnu en gang inde, da RB Leipzig snuppede alle tre point ude mod Union Berlin.

Yussuf Poulsen startede inde, da RB Leipzig sejrede over Union Berlin.

Det blev til en 0-3-sejr for Yussuf Poulsen og resten af RB Leipzig ude mod Union Berlin, da de to klubber krydsede klinger i Bundesligaen søndag.

Her var den danske angriber endnu en gang at finde fra start.

Det er ellers noget, som i seneste sæson langt fra var en selvfølge, efter Yussuf Poulsens vej til spilletid var blevet længere i kølvandet på en skade.

Yussuf Poulsen skal dog nok kigge sig godt og grundigt over skulderen i kampen om at være fast starter igen.

Således blev den 29-årige angriber skiftet ud med 75 minutter spillet ved stillingen 0-1, og ind kom i stedet nyerhvervede Benjamin Sesko.

Den 20-årige slovenske angriber havde 12 minutter senere scoret to mål.

Benjamin Sesko havde dog også lidt lettere arbejdsbetingelser, da Union Berlins Kevin Volland fik vist det røde kort efter 64 minutters fodbold.

Frederik Rønnow stod vanen tro i målet for Union Berlin, men det reducerede mandskab kunne altså ikke stå imod trykket fra RB Leipzig.

Opgørets første mål blev scoret af PSG-lejesvenden Xavi Simmons.