Mål og Highlights: Mads Juel scorer historisk Premier League-mål i nederlag

Mads Juel Andersen scorede for Luton Town, da de fredag aften tabte den tredje kamp i streg, efter et 1-2-nederlag mod West Ham United.

Trods endnu et nederlag til Luton Town, kan Mads Juel Andersen glæde sig over personlig succes fredag aften.

Han blev Luton Towns første Premier League-målscorer på hjemmebanen Kenilworth Road i 1-2-nederlaget til West Ham United.

Desværre for danskeren og holdkammeraterne scorede Jarrod Bowen og Kurt Zouma to gange i den anden ende, hvilket betyder, at West Ham United indtager en øjeblikkelig førsteplads i Premier League.

West Ham var generelt bedst i kampen, og efter knap 40 minutter scorede Jarrod Bowen, efter tvivlsomt målmandsspil af den tidligere FCK-målmand Thomas Kaminski i Luton-målet.

Fem minutter før tid, var det så Kurt Zouma der afgjorde opgøret med sin scoring til 2-0, inden Mads Juel i overtiden reducerede.

Luton Town pressede på i de sidste minutter, men formåede ikke at score det udlignende mål.

Når opgøret kommer lidt på afstand for den 25-årige dansker, kan han nok alligevel glæde sig over, at han scorede sit første mål i sin blot tredje kamp for Luton Town og for evigt har skrevet sig ind i Premier League-historien.

Se danskerens mål og resten af højdepunkterne øverst i artiklen.