2 min læsningAaB henter ghanesisk angriber i Belgien

AaB har netop offentliggjort, at klubben henter den ghanesiske angriber Emmanuel Toku i Leuven.

2 min læsning
Emmanuel Toku skal fremover score mål for AaB
Foto: aabsport.dk

AaB er i gang med at forstærke sig i kampen om at rykke tilbage i Superligaen.

Derfor har nordjyderne for resten af sæsonen lejet den ghanesiske offensivspiller Emmanuel Toku. Det skriver klubben fredag eftermiddag og afslører samtidig, at der indgår en købsoption i aftalen.

Toku er ikke helt ukendt i dansk fodbold, da han i perioden 2019-2021 var en profil hos Fremad Amager i NordicBet Ligaen. 12 scoringer i 39 kampe sendte ham dengang til Botev Plovdiv i Bulgarien.

Toku skifter dog fra den belgiske klub Leuven, hvortil han skiftede i januar 2023, og hvor han i løbet af forårssæsonen kun fik tre kampe.

– Emmanuel Toku er en spændende offensiv profil, der kan spille både på kanten og som otter og tier. Lige nu mangler han kamptræning, men han er både driblestærk, er en skudtrussel og har fart, og så er han også en glimrende presspiller, hvorfor vi har tiltro til, at han kan bidrage, så vi forhåbentlig kan fortsætte vores gode start på sæsonen, siger sportschef Ole Jan Kappmeier ifølge AaB.

– Jeg kender NordicBet Ligaen fra min tid i Fremad Amager og ved, at det er en god liga med svære modstandere, men jeg håber på at kunne bidrage til, at vi vinder en masse kampe og forhåbentlig rykker op i landets bedste række, lyder det fra Emmanuel Toku i samme ombæring.

AaB spiller næste kamp i NordicBet Ligaen søndag klokken 15.00 hjemme mod Kolding IF.

Få overblikket over alle kampe i tv, hvis du følger med i campo.dk’s TV-guide.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P