2 min læsningFC Nordsjælland videre til Conference League-gruppespillet efter endnu en sejr mod Partizan

FC Nordsjælland sikrede sig torsdag aften en stensikker billet til Conference League-gruppespillet efter endnu en sejr mod Partizan.

2 min læsning
FC Nordsjælland videre i Conference League
Foto: Pedja Milosavljevic/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland er videre til Conference League-gruppespillet.

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, efter det blev til en storsejr på 5-0 i det første af to opgør mellem Farum-klubben og Partizan Beograd på eget græs.

Og for at slå det fast med syvtommersøm, så sikrede Johannes Hoff Thorups tropper sig ligeledes en sejr i returopgøret på udebane i Serbien, hvor FC Nordsjælland sejrede med 1-0 på et mål af Ibrahim Osman.

På en flot tværpasning af Oliver Antman, der sendte bolden direkte ind i fødderne på Osman, kunne ghaneseren sikkert sende bolden i kassen til 1-0.

FC Nordsjælland havde ad flere omgange chancen for at lukke og slukke kampen, men formåede ikke at komme på tavlen for anden gang i opgøret.

Anden halvleg forløb stille og roligt med FC Nordsjælland i kontrol. Det eneste, som bare var en smule bemærkelsesværdigt, var da Partizans Nemanja Nikolic sendte en albue i hovedet på en FCN-spiller og dermed måtte gå tidligt i bad.

Få det fulde overblik på, hvilke klubber der er med i bowlen, når der fredag eftermiddag trækkes lod til Europa- og Conference League-gruppespillet her:

Overblik: Disse klubber er videre i Europa League- og Conference League-gruppespillet

Dermed er FC Nordsjælland videre til Conference League-gruppespillet i sikker stil efter en samlet 6-0 sejr mod Partizan Beograd.

Således vil Farum-klubbens navn også være at finde i bowlen fredag eftermiddag, når der trækkes lod til turneringens gruppespil.

Det sker klokken 14:30 på UEFA’s hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P