Premier League

Medie om Manchester Uniteds interesse i Pierre-Emile Højbjerg: Bedre at hente en anden

Sky Sports mener ikke, at manager Erik ten Hag og resten af Manchester United bør hente Pierre-Emile Højbjerg - men med klubbens budget in mente, kan det måske blive realiteten alligevel.

Sky Sports mener ikke, at Erik ten Hag skal hente Pierre-Emile Højbjerg til Manchester United.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Indtil forrige sommer var der nul danskere i Manchester United.

Nu kan der snart være tre.

Den engelske storklub råder i forvejen over Christian Eriksen og Rasmus Højlund, og er i de seneste dage blevet sat i forbindelse med Pierre-Emile Højbjerg.

Den danske midtbaneslider er røget ud i kulden efter managerskiftet i Tottenham, og samtidig skulle United-manager Erik ten Hag have et godt øje til danskeren.

Mediet Sky Sports har i forbindelse med rygterne om et skifte for Pierre-Emile Højbjerg gjort sig den ulejlighed at komme med en lille analyse af det potentielle skifte, og dommen er ganske klar: Manchester United skal IKKE hente den 28-årige dansker.

– På overfladen føles det som lidt af en overraskelse i hele Manchester Uniteds midtbanesaga, men det passer godt ind i det etablerede mønster med Erik ten Hag, der gerne vil arbejde sammen med spillere, han kender i forvejen.

– Det er tydeligt, at Manchester United mangler endnu en central midtbanespiller – det har Erik ten Hag i hvert fald gjort klart – men pengepungen er ved at være tom. Der har været tre tilgange i Manchester United denne sommer, og de har kostet 200 millioner pund [1,7 milliarder kroner]. Budgettet strækker sig ikke meget længere.

– Højbjerg kan – måske – derfor passe ind i det pressede budget, men han er helt sikkert ikke løsningen på Erik ten Hags ønske om en ung, dynamisk boldspiller.

– Ten Hag gjorde alt for at hente Frenkie de Jong forrige sommer, og han passer til den ønskede profil, men ville koste markant mere end de fleste andre muligheder på markedet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Højbjerg bidrager bestemt med defensiv intensitet, er kampklar og hårdtarbejdende, men han har mangler i den boldbesiddende del af spillet.

– Hvis Ten Hag vil have en midtbanespiller, der kan løfte den defensive opgave og samtidig er i stand til at igangsætte et hurtigt kontraangreb i omstillingsspillet, vende spillet og finde de kreative løsninger fremadrettet på banen – ligesom De Jong – er det bedre givet ud at købe ind andetsteds, lyder analysen med den nedslående konklusion for dem, der gerne vil se Pierre-Emile Højbjerg i Manchester United.

Medie: FCM har kastet millioner efter stortalent – konkurrence fra Liverpool, United og mange flere

Pierre-Emile Højbjerg har tilbragt de seneste tre sæsoner i Tottenham.

Her har han noteret sig for 148 kampe.

Hans nuværende kontrakt med klubben fra det nordlige London strækker sig frem til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P