Dansk scoring og oplæg bidrog til Rosenborg-storsejr

Både Carlo Holse og Emil Frederiksen havde fødder med i spillet til målene i Rosenborgs storsejr over Aalesund.

Rosenborg Logo

Rosenborg havde en stille og rolig dag på kontoret søndag.

Her mødte danskeklubben Eliteseriens bundprop Aalesund på hjemmebane.

I startopstillingen var både Carlo Holse og Emil Frederiksen at finde, og begge de to danskere skulle vise sig at spille en hovedrolle i opgøret.

Kampen skulle nemlig vise sig at få en livlig start, som Holse havde en finger med spillet i.

Rosenborg kom nemlig foran efter blot 14 minutter, og kort efter kom Holse altså på tavlen med scoringen til 2-0.

I anden halvleg deltog Emil Frederiksen også i showet, og den tidligere Sønderjyske-spiller havde således næstsidste fod på scoringen til 3-0, som lukkede og slukkede opgøret, inden det til sidst også blev 4-0 til hjemmeholdet.

Medie: Millionregn i Brøndby – nu skifter Lindstrøm

Med sejren kravler Rosenborg op på ottendepladsen i den norske Eliteserie, mens Aalesund skal kigge langt for at finde nedrykningsstregen over dem.