1 min læsningMedie: Manchester United har taget kontakt til Chelsea – lurer på forsvarsspiller

Fabrizio Romano mener at vide, at Manchester United har snævret sin jagt på en venstreback ind til rivalerne fra Chelsea.

1 min læsning
Marc Cucurella er angiveligt på blokken i Manchester United.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Klubberne skal til at have fart på.

I hvert fald de af dem, der håber at skulle handle mere i indeværende transfervindue, der for de fleste ligaer klapper i 1. september.

En af dem skulle efter sigende være Manchester United, der har henvendt sig til en af klubbens rivaliserende klubber i håbet om at forstærke bagkæden.

Mere specifikt leder De Røde Djævle angiveligt efter en ny venstreback – måske fordi Luke Shaw lørdag blev meldt skadet?

Fabrizio Romano mener således at vide, at Manchester United har henvendt sig til Chelsea for at høre om mulighederne for at leje The Blues’ spanske back Marc Cucurella.

Han oplyser dog også, at der endnu ikke er et officielt bud eller konkrete forhandlinger endnu, men United have Cucurella som en af tre spillere på listen over potentielle konkurrenter til Luke Shaw på venstresiden af bagkæden.

Mål og Highlights: Eriksen scorede i sindssygt Manchester United-comeback efter Forest-chokstart

Cucurella, som tidligere på ugen fik forklaring på en VAR-episode fra sidste sæson, der involverede hans hår, har ifølge Transfermarkt spillet 33 kampe for Chelsea siden sit skifte fra Brighton i sommeren 2022.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P