3F Superligaen

AGF’er kræver fremadrettet spil og aggressivitet mod OB: Det er et fornyet hold

OB er et fornyet hold, og derfor er det vigtigt, at AGF spiller fremadrettet og aggressivt, når de to hold mødes søndag, mener Tobias Mølgaard.

Tobias Mølgaard kræver fremadrettet spil og aggresivitet mod OB
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Provinsklassikeren mellem OB og AGF venter søndag aften, når De Hviiie gæster De Stribede på Nature Energy Park i Odense.

Kaster man et blik ned over de seneste syv indbyrdes opgør, så er det på forhånd helt lige mellem de to kombattanter. Her har både AGF og OB vundet to opgør, mens de resterende tre er endt uafgjort.

Derfor forventer AGF-profilen, Tobias Mølgaard, da også, at det bliver en tæt kamp mellem to gode hold, når dommeren fløjter op for de intense 90 minutter.

AGF har dog vundet de seneste to gange klubberne har mødtes, hvilket skaber et godt udgangspunkt for kampen med AGF-briller.

Det er dog ikke noget, man skal lægge for meget i som AGF-spiller, mener Tobias Mølgaard, da OB-holdet har ændret sig meget siden sidste indbyrdes møde.

– Det er et godt fodboldhold, der venter os med spændende individualister. Der er mange nye på OB-holdet i forhold til sidste kamp, som vi skal lære at kende. Og de har set gode ud her i starten af sæsonen, så det bliver en spændende og fed kamp, hvor vi ser frem til at måle os med OB, fortæller Mølgaard på klubbens hjemmeside og fortsætter:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi skal være aggressive og tage kampen til os og være fremadrettet, som vi har haft succes med, når vi har været bedst. Vi har mange dygtige spillere, så vi skal ud og angribe kampen.

Tobias Mølgaard har fået fuld spilletid i de første fire Superliga-spillerunder og var blandt andet med, da dommeren fejlede i det seneste opgør mellem AGF og Silkeborg IF.

Mølgaard ventes også at være med, når kampen mellem OB og AGF fløjtes op søndag aften klokken 20:00. Opgøret kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

AGF-angribers agent: Her gik det galt mellem ham og AGF

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P