Bundesligaen

Sadio Manés agent langer ud efter Bayern-stjerne: Det var ham, der fuckede op

Sadio Manés agent giver nu fornyet liv til sagaen om sin klient og Leroy Sané.

Sadio Mané, Leroy Sané, Bayern München.
Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix

Sagaen om Bayern-stjernerne Sadio Mané og Leroy Sané er blevet taget op på ny.

Det er den, efter Sadio Manés agent har udtalt sig til RMC Sport.

Skulle man have glemt, hvad det handler om, så kom de to stjerner op at toppes i omklædningsrummet efter en kamp mod Manchester City i foråret.

Skænderiet endte efter sigende med, at Sadio Mané slog Leroy Sané i ansigtet. Et slag, som angiveligt endte med at koste den senegalesiske fodboldspiller en bøde på hele 2,2 millioner kroner.

Sadio Manés agent mener dog ikke, at sagen er blevet udlagt lige sandfærdigt alle steder – og at Leroy Sané bærer en større del af skylden, end hvad folk har fået at vide.

– Alle med kendskab til europæisk fodbold ved, at Leroy Sané er en meget nedladende fyr, mens Sadio [Mané] er meget rolig og har vist det alle de steder, han har spillet. Sané har trådt over grænsen, siger Manés agent til RMC Sport.

– Der er blevet sagt mange forkerte ting om, hvad der skete. Mange ‘beskidte’ kom fra den tyske presse. De tog Sanés side mod Sadio. De sagde, at Sadio fik en bøde på 500.000 euro, hvilket er løgn.

– Leroy Sané undskyldte til Sadio efter episoden. Hvorfor? Fordi han vidste, at det var ham, der havde fucket op. Han ringede til nogle spillere og fortalte dem; ‘Jeg sendte en besked til Sadio, bed ham om at svare’. Sadio svarede og accepterede hans undskyldning, men fortalte ham, at det ikke skulle ske igen.

– Blev Sadio udsat for racisme fra Sané? Ja, lige præcis. Jeg kan ikke gå ind i visse detaljer. Det er derfor jeg siger, at Bayern var utaknemmelige. Det er skørt!

– Hvis Sadio Manés hudfarve generede Leroy Sané, så generede det også folkene i spidsen for Bayern, for de forstod ikke, hvorfor de skulle betale så mange penge til den her fyr, lyder det fra Manés agent.

Medie: Bayern har lagt rekordbud på Kane – skal have svar til midnat

Sadio Mané er denne sommer skiftet til saudiarabiske Al-Nassr, hvor han blandt andre er blevet holdkammerat med Cristiano Ronaldo.

Skiftet kommer blot et år efter han forlod Liverpool til fordel for den sydtyske storklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P