Mbappé med kryptisk PSG-kommentar: Står overfor et glasloft

Kylian Mbappé blev tidligere på ugen kåret til årets spiller i fransk fodbold for tredje gang, og i den anledning langede den franske stjerne endnu engang ud efter sin klub Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappé har kryptiske kommentarer om PSG, hvor han mener der er et glasloft, der adskiller dem fra succes.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Det tegner til at blive sommerens helt store transfersaga – igen.

Kylian Mbappé har officielt meldt ud, at han ikke forlænger sin kontrakt i Paris Saint-Germain – en kontrakt der udløber om et år.

PSG er omvendt ikke interesseret i at slippe Mbappé gratis om et år, og derfor skulle den franske hovedstadsklub hælde mest mod at sælge Mbappé denne sommer, hvis ikke de kan lykkes med at overtale ham til at forlænge sin kontrakt.

Mbappé blev i 2022-23-sæsonen den franskmand, der har scoret flest mål for klub og landshold i én sæson. I alt blev det til 54 mål for Mbappé, hvoraf de 41 blev scoret for PSG, men det kunne have været flere, hvis ikke PSG var røget ud allerede i Champions Leagues ottendedelsfinale til Bayern München.

Netop Champions League vedbliver at være en turnering, hvor PSG ikke helt kan finde melodien, og finalenederlaget til Bayern München er derfor fortsat klubbens bedste resultat.

– Jeg ved ikke, hvad der mangler i PSG, det er ikke rigtigt et spørgsmål til mig. Vi gjorde, hvad vi kunne. Du må tale med de folk, der bygger holdet og organiserer truppen og skaber denne klub. For mit vedkommende forsøger jeg bare at gøre mit arbejde så godt som muligt.

– Jeg kunne have gjort det bedre i forhold til mine standarder, men jeg kan heller ikke udføre mirakler. Også de andre spillere gav alt. Nogle gange står man i fodbold overfor et glasloft. Jeg forsøger bare at gøre det så godt som muligt, derfor er det ikke rigtigt et spørgsmål til mig men mere til dem ovenover mig, siger Mbappé til France Football ifølge Kicker.

Medie: PSG tror, Mbappé har lavet foraftale med Real Madrid

Selvom Kylian Mbappé allerede i en alder af 24 har vundet titlen som årets franske spiller tre gange, og han allerede nu har spillet 70 a-landskampe med 40 mål til følge, så er forventninger til ham endnu større.

– I Frankrig har de set mig vokse op, de ser mig hele tiden; i PSG i weekenderne eller med landsholdet, og jeg har scoret meget i mange år. Så det bliver normalt for folk. Jeg har aldrig brokket mig over, at mine præstationer bliver gjort trivielle [..] Vi er i et forbrugersamfund, hvor tankegangen er; ‘Det er godt, men gør det bedre!’

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Når jeg så er lige der i Paris [..] Jeg tror ikke det hjælper ret meget at spille i PSG, for det er et hold, der deler vandene – en klub der deler vandene. Den tiltrækker en masse dårlig omtale, men det rør mig ikke, for jeg ved, hvad jeg laver, lyder det fra Mbappé.

Kylian Mbappé er i efterhånden mange år blevet rygtet til Spanien og Real Madrid, og selvom han ikke selv kommenterer direkte på rygterne, så stikker han igen – bevidst eller ubevidst – en smule til sin nuværende arbejdsgiver.

Officielt: PSG henter sydkoreaner

– Først og fremmest skubber jeg mine egne grænser. Folk bryder sig virkelig ikke om, når man siger det, men en karriere er egoistisk, det er din, det er den man efterlader som eftermæle.

– Jeg er fundamentalt altid utilfreds, så jeg er aldrig imponeret over mig selv. Det er nøglen til at forstå mig, for alt jeg opnår, mener jeg, at jeg kan gør igen og bedre. Jeg har den her sult efter at vinde. Jeg vil ikke være på et hold bare for at være med. Derfor synes folk indimellem, at jeg er arrogant, siger den 24-årige superstjerne.

Kylian Mbappé blev i 2017 hentet til PSG fra AS Monaco på en lejeaftale, og et år senere blev skiftet gjort permanent for 180 millioner euro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P