3F Superligaen

‘PC’ om salg af Kaufmann: Økonomisk fornuftigt for os

Mikkel Kaufmann var ikke billig, da F.C. København i januar 2020 købte ham i AaB, men nu har de danske mestre selv sikret sig en økonomisk god aftale med salget til Union Berlin.

Peter 'PC' Christiansen er tilfreds med den økonomiske aftale, F.C. København har fået forhandlet sig frem til med Union Berlin om salget af Mikkel Kaufmann.
Foto: Union Berlin

Ifølge rygterne betalte F.C. København i januar 2020 hele 20 millioner kroner.

Ind kom Mikkel Kaufmann fra AaB, men angriberen blev aldrig for alvor en succes i F.C. København, som de seneste to sæsoner har udlejet den i dag 22-angriber til først Hamburger SV og siden Karlsruher SC i 2. Bundesligaen.

Opholdet i HSV var bestemt ikke noget at råbe hurra for, og selvom det i den netop færdigspillede sæson blev til 10 mål for Karlsruher, så var det vanskeligt at se de danske mestre holde alle 20 millioner kroner hjemme ved et salg.

Det er nu – igen ifølge rygter – alligevel kunnet lade sig gøre for københavnerne, der angiveligt får præcis det samme for Kaufmann-salget til Union Berlin, som de for tre og et halvt år siden selv betalte.

Hverken F.C. København eller Union Berlin har bekræftet købssummen, men københavnernes sportsdirektør beretter om en ‘fornuftig’ aftale.

– Kaufmann har gjort det godt i Tyskland og passer rigtigt godt ind i tysk fodbold med sin måde at spille fodbold på. Det har vakt interesse blandt en del klubber dernede, og nu er vi blevet enige med Union Berlin om en transfer, der også økonomisk er fornuftig for os. Vi ønsker Mikkel alt det bedste fremover, siger sportsdirektør Peter ‘PC’ Christiansen.

Officielt: Kaufmann solgt til Bundesligaen i stor handel

Mikkel Kaufmann havde halvandet år tilbage af sin kontrakt i F.C. København.

Selv er nordjyden glad for, at F.C. København nu giver ham mulighed for at prøve sig af i en klub, hvor det blandt andet kan blive til Champions League-fodbold i den kommende sæson.

Foto: Union Berlin

– Det er et stort skifte for mig, og jeg er glad for, at FCK har været klar til at lave en aftale og lade mig udvikle mig godt i Tyskland. Jeg glæder mig til at komme til Berlin og arbejde videre der, lyder det fra Kaufmann.

I Union Berlin bliver Mikkel Kaufmann holdkammerat med Frederik Rønnow. De to danskere har aldrig hverken spillet med eller mod hinanden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P