International Fodbold

Internationalt medie laver Ballon d’Or-power ranking: Nummer otte til Messi?

Det store internationale fodboldmedie Goal.com, har lavet en såkaldt 'power ranking', hvor de peger på de 20 største favoritter til at vinde dette års Ballon d'Or.

Ballon d'Or 2023 favoritter, vinder Messi Ballon d'Or?
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Til oktober skal den prestigefulde Ballon d’Or atter uddeles.

Det er 67. gang, at den gyldne fodbold skal gives til verdens bedste fodboldspiller, men blot anden gang, at den bliver givet for selve sæsonen og ikke kalenderåret.

Noget, der kan vise sig at blive ganske afgørende, siden en hvis Lionel Messi har kurs mod Inter Miami – men altså i sæsonen 2022/23 spillede i PSG og vandt VM med Argentina.

Sæsonen 2022/23 sluttede endegyldigt for alle potentielle Ballon d’Or-vindere lørdag aften med Champions League-finalen, hvor Manchester City løftede ‘pokalen med de store ører’ efter en uskøn 1-0-sejr over Inter.

Champions League-triumfen fuldente samtidig Manchester Citys historiske sæson, hvor man som den blot anden engelske klub nogensinde kan prale af at have vundet ‘the treble’.

Med den netop afsluttede sæson for fodboldspillerne på det absolut øverste niveau, har det store internationale fodboldmedie Goal.com kastet sig ud i en såkaldt ‘power ranking’ til Ballon d’Or-prisen.

Her afspejler Manchester Citys succes sig skam også. Champions League-vinderne har således hele otte spillere med blandt de 20 største favoritter til at løbe med hæderen.

Det er dog ikke en Manchester City-spiller, der ifølge mediet er den største favorit af dem alle – det er i stedet en 35-årig argentiner, som med endnu en Ballon d’Or kan komme op på hele otte styks.

Se Goal.com’s power ranking til Ballon d’Or-trofæet nedenfor.

20. Casemiro, Manchester United
19. Jack Grealish, Manchester City
18. John Stones, Manchester City
17. Bukayo Saka, Arsenal
16. Lautaro Martinez, Inter
15. Jude Bellingham, Borussia Dortmund
14. Marcus Rashford, Manchester United
13. Khvicha Kvaratskhelia, Napoli
12. Karm Benzema, Al-Ittihad
11. Bernardo Silva, Manchester City
10. Julian Alvarez, Manchester City
9. Robert Lewandowski, FC Barcelona
8. Rodri, Manchester City
7. Victor Osimhen, Napoli
6. Ilkay Gündogan, Manchester City
5. Kevin De Bruyne, Manchester City
4. Vinicius Junior, Real Madrid
3. Kylian Mbappé, Paris Saint-Germain
2. Erling Haaland, Manchester City
1. Lionel Messi, Inter Miami

– Lionel Messi gjorde sit bedste for at smide sin ottende Ballon d’Or væk med sin dalende form i den sidste halvdel af sæsonen, men hans ikoniske VM-triumf er formentlig nok til at give ham endnu en gylden bold, skriver Goal.com om den argentinske verdensmester.

Messi står noteret for 38 mål, 25 assists, et vundet verdensmesterskab, Ligue 1-titlen og Trophée des Champions i den forgangne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P