1 min læsningMedie: Lægetjekket er bestået og kontrakten underskrevet

Jude Bellingham kan angiveligt kalde sig for Real Madrid-spiller.

1 min læsning
Jude Bellingham er angiveligt på plads i Real Madrid.
Foto: Kirill Kudryavtsev/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Godt nok er han ikke blevet præsenteret endnu, så han skal nok ikke fortælle det til gud og hvermand endnu.

Men skal man tro den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano, så kan Jude Bellingham nu kalde sig for Real Madrid-spiller.

Således skriver han torsdag på Twitter, at Jude Bellingham nu har bestået lægetjekket i Real Madrid, og samtidig skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2029.

Officielt er skiftet dog endnu ikke, og den spanske kongeklub skulle i stedet have en plan om at præsentere sin nye stjerne på Santiago Bernabeu i den kommende ugen.

Fabrizio Romanos beretninger om det beståede lægetjek og den underskrevne kontrakt kommer dagen efter, at Jude Bellinghams nuværende (eller tidligere) klub, Borussia Dortmund, selv meddelte, at man var tæt på at have solgt den 19-årige englænder til Real Madrid.

Her meldte bundesligaklubben om en pris på 103 millioner euro, som gennem diverse klausuler og add-ons kan stige med op til 30 procent.

Messi efter bekræftet skifte: Har ikke været glad i to år

Jude Bellingham står sine 19 år til trods noteret for 92 kampe i den tyske Bundesliga – flere end hvad nogen anden teenager har opnået i Bundesligaens historie.

Ham blev samtidig kåret til årets spiller i den bedste tyske række i den netop overståede sæson.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P