LaLiga

Barca trods Messi-afvisning: Vi elsker dig stadig!

FC Barcelona har onsdag aften meldt ud, at man i samarbejde med Messis agent har planer om at hylde klub-legenden.

Der er intet ondt blod mellem FC Barcelona og Lionel Messi.
Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix

Det blev ikke til en genforening.

Lionel Messi skal nemlig ikke spille i FC Barcelona i næste sæson, efter han onsdag aften meldte ud, at hans fremtid ligger i Inter Miami.

Og selvom Messi selv har bekræftet, at der har været tilbud fra FC Barcelona, som han har afvist, så betyder det ikke ondt blod mellem verdensstjernen og hans hjerteklub.

I kølvandet på udmeldingen om Messis fastlagte fremtid i MLS, har FC Barcelona således udsendt en officiel udmelding, som informerer om en stadig kærlighed til argentineren.

– President Laporta forstod og respekterede Messis beslutning om at ville spille i en liga med færre krav og længere væk fra rampelyset og presset, som han har været underlagt i senere år, skriver klubben på sin hjemmeside.

Faktisk har klubben indgået en aftale med Messis far og agent, Jorge Messi, om sammen at få argentineren hyldet blandt de catalanske fans.

– Joan Laporta og Jorge Messi er også blevet enige om at arbejde sammen om at få markedsført en ordentlig hyldest til en fodboldspiller, som har været, er, og som altid vil være elsket af Barca, skriver klubben yderligere.

Messi efter bekræftet skifte: Har ikke været glad i to år

Messi spillede i alt 778 kampe for FC Barcelona, scorede 672 mål og lavede 303 oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P