1 min læsningKvistgården om næste sæson: Vi går altid efter medaljer!

Mathias Kvistgården og Brøndby leverede en meget skuffende 2. halvleg søndag aften i Aarhus mod AGF, hvor 3-0 blev sat over styr. Men de gode takter fra slutningen af denne sæson skal tages med ind i den nye.

1 min læsning
Mathias Kvistgaarden vil starte næste sæson bedre i Superligaen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mathias Kvistgaarden var tydeligt skuffet søndag aften, da han talte med pressen efter 3-3 kampen mod AGF.

Efter at have været foran 3-0 og sendt AGF langt væk fra bronzemedaljer, kollapsede Brøndby-holdet efter pausen, hvilket ærgrede angriberen lige efter slutfløjtet.

– Det er svært lige nu. Vi starter ud, som vi gerne vil, og er foran med tre mål. Det må ikke ske det her, at den ender 3-3. Når man spiller fodbold, så har man altid noget at spille for, og det er at vinde, og hvis ikke man går ud for at vinde, så kan man lige så godt blive væk så Det er derfor, man er skuffet lige nu, svarede Kvistgaarden Viaplays reporter.

Brøndby tabte kun en af holdets sidste seks kamp i mesterskabsspillet, hvor det også blev til tre sejre og to uafgjorte kampe.

En afslutning der trods alt lover godt for fremtiden og den nye sæson, hvor der er en klar plan allerede.

– Vi skal ud og levere en bedre start. Vi skal ud og spille, som vi har gjort her på det sidste. Vi vil selvfølgelig gerne op og spille om de sjove pladser. Vi går altid efter medaljer, sluttede Kvistgaarden af.

Se hele interviewet i artiklen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P