1 min læsningDirektør vil have ædlere metal men… : Vi kan stadig ryge ud til et nyt pophold fra Nordirland

AGF's direktør, Jacob Nielsen, var naturligvis en glad mand for bronzemedaljerne i AGF, selvom han gerne have set mere ædelt metal i Aarhus.

1 min læsning
AGF's direktør Jacob Nielsen fejrer bronzemedaljerne efter 3-3 kampen mod Brøndby
Foto: Ritzau Scanpix

AGF skal ud og spille Conference League til sommer.

Bronzemedaljerne og tredjepladsen i Superligaen blev sikret søndag aften med 3-3 mod Brøndby, og selvom AGF’s direktør, Jacob Nielsen, var glad ovenpå søndagens og sæsonens bedrift, var han også skuffet på samme tid.

– Jeg må også sige. Havde vi haft lidt held og dygtighed i nogle af de andre afgørende kampe, så havde vi kæmpet med om noget mere ædelt metal. Det er jeg sgu egentlig lidt træt af, sagde han lige efter opgøret til Discovery +.

Og netop spillet om de allerøverste placeringer i Superligaen har nu sikret AGF en sikker plads i Conference League-kvalifikationen, hvilket Jacob Nielsen dog også minder om kan bringe udfordringer.

Er det drømmen for næste sæson (at spille med om ædlere metal, red.)?

– Det er drømmen hver gang i AGF. Det er det mål, vi har. Og det er det, vi skal række ud efter. Men vi ved også, hvor hurtigt, det går den anden vej. Vi kan ryge ud til et eller andet nyt pophold fra Nordirland i Conference League, sagde Jacob Nielsen med henvisning til AGF’s samlede nederlag og pinlige exit til Larne i Conference League i 2021.

Viborg FF trak nitten i kampen om bronzemedaljerne, da de spillede 0-0 mod FC Nordsjælland. De møder nu FC Midtjylland fredag den 9. juni om den sidste plads i Conference League-kvalifikationen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P