2 min læsningPL-klub siger farvel og tak til tre prominente navne

Tre spillere forlader Wolves med kontraktudløb denne sommer - og det er ikke bare hvem som helst.

2 min læsning
Traore, Wolves, Diego Costa, Moutinho.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Joao Moutinho, Adama Traore og Diego Costa.

Tre spillere, som alle hører til blandt de mest kendte navne i Wolves-truppen.

Nu er det samtidig også tre spillere, som alle er færdige i Premier League-klubben. Det oplyser Wolves på sin hjemmeside fredag aften.

Alle tre står de med kontraktudløb, og alle tre får de ros af klubbens sportsdirektør, Matt Hobbs.

Særligt Joao Moutinho, der har mere end 200 kampe for Wolves under bæltet, høster store roser. Han kom til klubben fra Monaco tilbage i 2018, og blev i kølvandet på sin debutsæson kåret til sæsonens spiller i klubben.

– Joao går over i historien som en af de bedste spillere til nogensinde at trække i Wolves-trøjen. Han var en integreret delt af holdet i al den tid, han har været her.

– Han har været instrumental for vores succes over de seneste fire-fem år, så vi kan ikke sige andet end tak på vegne af klubben, lyder det fra Matt Hobbs.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Da Wolves-sportsdirektøren skal sætte ord på Adama Traore, får piben dog en lidt anden lyd.

Det skyldes ikke, at man ikke har været tilfreds med ham – men man har måske alligevel ikke givet helt op på at beholde ham nu.

– Som vores manager sagde på pressemødet forleden, så er Adama en spiller, som vi gerne vil beholde, og vi taler stadig med ham om det.

– Han er nu uden kontrakt, men det betyder ikke, at der ikke er mulighed for at nå til enighed, så vi kommer til at fortsætte samtalerne. Men han har nok optjent retten til at undersøge, hvad der ellers er af muligheder, lyder det fra den forstående sportsdirektør.

Medie: United vil betale i dyre domme for at komme af med Maguire

Slutteligt falder der også en ros af til Diego Costa, som han både roser for sine evner på banen samt den rolle han har haft overfor nogle af de yngre spillere på holdet.

Wolves endte på 13. pladsen i Premier League i denne sæson.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P