2 min læsningMedie: United vil betale i dyre domme for at komme af med Maguire

Manchester United vil efter sigende hellere end gerne skille sig af med Harry Maguire, og er nu klar til at tilbyde en klækkelig sum for at få ønsket opfyldt.

2 min læsning
Manchester United vil angiveligt betale 10 millioner pund for at få Harry Maguire til at forlade klubben.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Harry Out.

Harry Maguire har efterhånden været i Manchester United i fire år, men den helt store succes kan man næppe anklage ham for at have været.

Kontrakten mellem Manchester United og den 30-årige midtstopper løber fortsat to år endnu, men står det til klubben, så ophører den allerede denne sommer.

Ifølge Daily Mail, er den engelske storklub så forhippet på at vinke farvel til Harry Maguire, at man er klar til at give ham penge for at smutte – og det er ikke bare håndøre.

Mediet erfarer således, at Manchester United har hele 10 millioner pund – svarende til 87 millioner kroner – klar til Harry Maguire, hvis han vælger at forlade klubben i sommerens transfervindue.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Manchester United gav i sin tid 80 millioner pund, omkring 700 millioner kroner, da man hentede Harry Maguire i Leicester, og den engelske midtstopper har sidenhen fået mere end 1,6 millioner kroner ind på kontoen hver uge.

De 87 millioner kroner, som Manchester United er parate til at give Maguire, svarer altså dermed til omtrent et års løn.

Ifølge Daily Mail, er Harry Maguire i dag mindre end halvt så meget værd, som det Manchester United i sin tid hentede ham for. Det skulle særligt skyldes hans alder samt det faktum, at han kun har to år tilbage af sin kontrakt.

Officielt: United forlænger med forsvarsspiller

Harry Maguire har kun spillet 16 ud af Uniteds 61 kampe fra start i denne sæson.

I alt står han noteret for 175 officielle kampe i Manchester United-trøjen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P