2 min læsningOfficielt: Brøndby forlænger med kaptajnen lige før udløb

Brøndby IF oplyser fredag, at man har forlænget aftalen med klubbens anfører.

2 min læsning
Kevin Mensah har fået forlænget sin aftale med Brøndby IF.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kevin Mensah skal ingen steder lige foreløbigt.

Således oplyser Brøndby IF fredag, at man har forlænget aftalen med klubbens anfører.

Den gamle aftale stod til at løbe ud denne sommer, men med den nye aftale er Kevin Mensah nu i Brøndby frem til udgangen af 2024.

– Vi er rigtig glade for at forlænge samarbejdet med Kevin, som er en rigtig dygtig spiller og i det daglige er en central figur i truppen. Med sin personlighed og rolle som anfører er han en vigtig spiller og leder at have på banen og i omklædningsrummet, hvor han også er en rollemodel for vores unge spillere, som kommer op og træner med fra Masterclass. 

– Kevin er samtidig en af de spillere, som har været her i længst tid og er virkelig vokset som spiller og leder. Han udviser en urokkelig dedikation til klubben, hvorfor hans holdkammerater også udnævnte ham som anfører, og han er kommet flot tilbage efter sin skade og leveret på banen, og derfor er vi meget glade for, at Kevin fortsætter i Brøndby IF, siger fodbolddirektør i Brøndby IF, Carsten V. Jensen.

Kevin Mensah kom til Brøndby fra Esbjerg fB tilbage i begyndelsen af 2017.

Mens det i denne sæson blot er blevet til otte kampe for Kevin Mensah i Brøndby-trøjen grundet en alvorlig knæskade, står han i alt noteret for 135 kampe for Vestegns-klubben.

Glad Mensah efter forlængelse: Skaden skulle ikke sætte en stopper for min tid i Brøndby

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P