1 min læsningGlad Mensah efter forlængelse: Skaden skulle ikke sætte en stopper for min tid i Brøndby

Kevin Mensah har siddet ude med en skade i størstedelen af sæsonen - men det måtte ikke blive det, som satte en stopper for hans videre karriere i Brøndby IF.

1 min læsning
Kevin Mensah, Brøndby IF.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Den 10. april kom Kevin Mensah på banen til sæsonens første kamp.

Siden er det blevet til syv startpladser i de seneste syv kampe, og fredag har Brøndby-kaptajnen fået forlænget sin aftale.

Kontraktforlængelsen vækker selvsagt stor begejstring for Kevin Mensah, der ellers stod til at have kontraktudløb denne sommer, efter at have været skadet i hele sæsonen frem til den 10. april.

– Jeg er utrolig glad for at have forlænget min kontrakt med Brøndby IF endnu en gang. Klubben betyder meget for mig, og vi har et fantastisk hold med rigtig meget potentiale, og som jeg glæder mig over også at skulle være en del af fremadrettet.  

– Da jeg fik min skade, satte jeg mig det mål, at det ikke skulle sætte en stopper for min tid i Brøndby IF, så jeg er stolt over at være kommet godt tilbage, og at klubben og mine holdkammerater har udvist mig den tillid at ville forlænge med mig og gøre mig til anfører, siger Kevin Mensah til Brøndbys egen hjemmeside.

Kevin Mensah og resten af Brøndby IF spiller søndag sæsonens sidste kamp.

Her gæster man AGF, som kæmper for at hente bronzemedaljer. Brøndby kan maksimalt blive nummer fem, hvilket de også ligger til forud for opgøret.

Kampen mellem Brøndby og AGF fløjtes i gang søndag klokken 17.00.

Officielt: Brøndby forlænger med kaptajnen lige før udløb

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P