2 min læsningMedie: Konkret interesse for Lindstrøm – bud sendt afsted

Flere rygter har meldt om et mulig skifte for Jesper Lindstrøm denne sommer. Nu skulle et konkret bud være på bordet.

2 min læsning
RB Leipzig byder på Jesper Lindstrøm.
Foto: Karina Hessland/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den tidligere Brøndby-spiller og nuværende Eintracht Frankfurt-profil, Jesper Lindstrøm, er et varmt navn blandt store klubber i Europa.

Således er den danske offensivprofil blevet meldt på kandidatlisten over nye spillere i flere europæiske storklubber frem mod sommerens transfervindue.

Ad flere omgange har klubber som RB Leipzig, Newcastle United, Liverpool, Tottenham Hotspur og Arsenal været meldt interesseret i Lindstrøm. Og nu skulle en af de ovennævnte klubber have gjort interessen konkret i form af et bud.

Flere medier – heriblandt Bild og GetFootballNewsGermany – beretter således, at der nu er landet et konkret tilbud på Jesper Lindstrøms og Eintracht Frankfurts bord.

Det har dog ikke været nok til at tilfredsstille Lindstrøms nuværende arbejdsgivere.

Buddet på Lindstrøm kommer fra Bundesligaens bronzevindere RB Leipzig og skulle angiveligt lyde på 25 millioner euro – svarende til omkring 186 millioner danske kroner. Det har Eintracht Frankfurt dog eftersigende vejet og fundet for let.

Det forlyder, at klubben som minimum vil kræve 30 millioner euro for Lindstrøm. Og forventningen er, at en potentiel transfer vil lande på mellem 30 millioner euro og 40 millioner euro, hvilket svarer til en pris på mellem 220 og 300 millioner kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I sommeren 2021 skiftede Jesper Lindstrøm fra Brøndby IF til netop Eintracht Frankfurt. Den gang lød overgangssummen angiveligt på 52 millioner kroner.

Dog er det efterfølgende kommet frem, at Brøndby i samme forbindelse sikrede sig en videresalgsklausul på Lindstrøm, hvilket kan sende en god sum penge i Brøndbys klubkasse, hvis altså Lindstrøm formår at sikre sig et skifte.

Jesper Lindstrøm står i alt noteret for 76 førsteholdskampe i Frankfurt. Her er det blevet til 14 mål og 13 assists. Hen er fortsat på kontrakt i Eintracht Frankfurt frem til sommeren 2026.

Læs meget mere om, hvilke konkrete summer Brøndby kan forvente at modtage på en fremtidig Lindstrøm-transfer herunder

Avis: Så meget tjener Brøndby på fremtidigt Lindstrøm-salg

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P