2 min læsningLyngby-profil føler intet pres: Lørdag er en gave, der venter på at blive åbnet

Frederik Gytkjær føler intet pres forud for lørdagens gyser mod AC Horsens - faktisk mener han i stedet, at det er en gave, der venter på at blive åbnet.

2 min læsning
Frederik Gytkjær, Lyngby Boldklub, AC Horsens, Superligaen.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Lyngby Boldklub var dømt ude af de fleste under vinterpausen.

Med otte point efter 17 kampe og hele 13 point op til stregen, er det da også svært at klandre folk.

Alligevel befinder de kongeblå oprykkere sig i en situation, hvor de meget vel kan sikre sig overlevelse i Superligaens sidste runde.

Lyngby, Horsens og AaB ligger således alle med 27 point – kun én af dem overlever.

AC Horsens og Lyngby møder hinanden, og AaB tager imod Silkeborg. AaB har den bedste målscore, derefter kommer Lyngby.

– Hvis man havde givet mig det her scenarie i vinter, så havde jeg selvfølgelig taget det. Jeg kan huske, at vi allerede på træningslejren i vinter snakkede om, at det ville være helt fantastisk, hvis bare vi kunne være i spil på sidste spillerunde.

– Jeg er godt klar over, at det hele ikke ligger i vores egne hænder, men at vi er, hvor vi er, det er et tegn på, at vi virkelig har leveret et godt forår, siger Frederik Gytkjær, som ikke gider bruge krudt på lørdagens anden vigtige kamp, der spilles oppe i Aalborg:

– Der er ingen tvivl om, at vi har størst fokus på at gøre vores eget job i Horsens. Gør vi ikke det, så er alt andet ligemeget. Vi har stor respekt for AC Horsens, og det kræver, at vi er der 100 procent, hvis vi skal have noget med derfra. Det er vigtigt, at vi holder fokus på vores egen banehalvdel, siger han til Lyngbys egen hjemmeside.

Med endnu en sæson i Superligaen på spil, er det svært at forestille sig, at presset ikke føles enormt i Lyngby. Det mener Frederik Gytkjær dog ikke er tilfældet.

– Jeg føler ikke, at vi har noget pres på os. Vi har været døde og begravede hele sæsonen, så vi er rigtig glade for, at vi er i spil. Vi er meget afklarede omkring vores situation.

– Hvis miraklet skulle udeblive på lørdag, så vil vi være sindssygt ærgerlige i den første tid, men så tror jeg også, at vi vil være stolte over det forår, vi har leveret. Så for os er lørdag en gave, der venter på at blive åbnet, fortæller han.

De forskellige scenarier: Sådan overlever AaB, Lyngby og Horsens i Superligaen

Kampen mellem AC Horsens og Lyngby Boldklub fløjtes i gang lørdag klokken 14.00 på Nordstern Arena Horsens.

Kampen mellem Silkeborg IF og AaB fløjtes i gang samme tid.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P