1 min læsningRonaldo afviser rygter: Jeg bliver i Saudi Arabien

Cristiano Ronaldo har været genstand for rygter, der har sendt ham til både Bayern München og Newcastle, men nu afviser han disse.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo afviser rygter og vil blive i Al Nassr
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo looks on during the Saudi Pro League football match between Al-Nassr and Al-Ettifaq at the Prince Mohammed Bin Fahd Stadium in Dammam on May 27, 2023. (Photo by AFP)

Cristiano Ronaldo har nu været i Al Nassr i Saudi Arabien et halvt år, og ifølge ham selv, bliver det til mere tid under de eksotiske himmelstrøg.

På trods af, at han er skuffet over ikke at vinde noget med Al Nassr i sin første tid i klubben, så ser verdensstjernen frem til næste sæson, hvor han tror på, at holdet kan spille med om titlen.

– Jeg er glad her, og jeg forsætter her. Jeg havde forventet, at vinde noget i min første sæson, men det går ikke altid som man forventer og tror.

Stjerneangriberen har tydeligvis også lagt mærke til de mange rygter der florerer om, at spillere som Lionel Messi og Karim Benzema kan være på vej til at gøre ham selskab i den saudiske liga.

– Livet går rigtig godt her og ligaen er god. De store spillere er velkomne i ligaen. Hvis det sker, vil hele ligaen blive bedre, siger Ronaldo i et interview med den saudiske liga.

Dermed får Ronaldo lukket rygterne ned for denne omgang, men mon ikke, de før eller siden kommer på banen igen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Cristiano Ronaldo har på det første halve år i Al Nassr spillet 19 kampe for klubben, hvori han har fået netmaskerne til at blafre 14 gange og lavet to oplæg.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P