LaLiga

Xavi i tv-program: Nu er det 99% op til Messi

Det vil være et mindeværdigt comeback for alle Barcelonas fans, hvis Lionel Messi vender hjem til Camp Nou. Xavi har netop udtalt til spansk tv, at det nu udelukkende er op til Messi selv.

Nu er det 99% op til Messi selv, om han vil skifte hjem til FC Barcelona.
Foto: Ritzau Scanpix / Jean-Christophe Verhaegen / AFP

Messis retur til Camp Nou og FC Barcelona ligger liiige til venstrebenet.

Det unikke venstreben der sidder på den argentinske verdensmester.. vel at mærke. Nu er det nemlig op til Messi selv.

Sådan må man læse udtalelserne fra FC Barcelonas cheftræner, Xavier Hernández, til spansk TV 3’s program Gol a Gol:

– Hvis han vil komme til Barça, vil vi gøre alt for at få ham til at komme. Mange culés (Barcelona-fans, red.) vil have, at han kommer tilbage og får sunget sit navn på Camp Nou. Nu afhænger det af ham, vil jeg sige. Nu er det 99% op til Messi selv, sagde Xavi til programmet.

Xavi påpegede i samme udsendelse, at han er sikker på, at Messi stadig kan bidrage med en masse ting i klubben og på holdet, og at der stadig er varme forbindelser mellem de to tidligere holdkammerater.

– Jeg har et venskabeligt forhold til Leo (Lionel Messi, red.). Vi lykønsker hinanden, når han spiller, og han ser altid Barças kampe, og jeg ser på Argentina og PSG, lød det fra Xavi.

Følg Campo på Facebook

FC Barcelona er netop blevet spanske mestre, og klubben skal dermed spille Champions League igen i den kommende sæson, og der spekuleres mere og mere i, at Lionel Messi forlader PSG til sommer.

Den argentinske verdensmester forlod FC Barcelona til fordel for den franske hovedstadsklub i august 2021, og han er kontraktfri hos Paris Saint-Germain den 30. juni i år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P