2 min læsningMedie: Messi er færdig i PSG

Lionel Messis tid i den franske hovedstad lakker angiveligt mod enden, for argentineren får ikke forlænget sin nuværende kontrakt.

2 min læsning
Den franske storklub Paris Saint Germain PSG vil ikke længere forlænge Lionel Messis kontrakt.
Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Da Lionel Messi tidligere på ugen tog med familien på ferie i Saudi Arabien var det den berømte dråbe.

Dråben der fik bægeret til at flyde over for rigmændene bag Paris Saint-Germain.

Lionel Messi kigger angiveligt ind i to ugers intern karantæne i PSG, efter han tog til Mellemøsten ovenpå 1-3-nederlaget til Lorient søndag.

Karantænen koster også den argentinske verdensmester to ugers løn, og nu lader det også til, at snakken om en forlængelse af argentinerens nuværende kontrakt, der står til at udløbe til sommer, er endegyldigt stoppet.

Franske L’Équipe mener at vide, at beslutningen om Messis kontraktforlængelse i forvejen gik i retningen af af sammenbrud, men turen til Saudi Arabien skulle have fået folkene med flest stjerner på skuldrene i Paris-klubben til at trække stikket.

De højeste herre i PSG-hierarkiet kommer som bekendt fra Qatar, og de ser næppe med milde øjne på, at det er netop Saudi Arabien, som Lionel Messi har valgt at tage til. Qatar og Saudi Arabien har i efterhånden mange år haft et anstrengt forhold til hinanden, der på det seneste langsomt er begyndt at bløde op.

Ikke desto mindre har Messis ferie til nabolandet formentlig været som en rød klud i ansigtet på PSG’s qatariske ejere.

Med de to ugers suspendering går Lionel Messi glip af søndagens møde med Andreas Bruus og nedrykningstruede Troyes, mens han heller ikke vil være i PSG-truppen til kampen mod Ajaccio den efterfølgende uge.

Dermed er der kun tre potentielle kampe tilbage for Messi i Byernes By. Det er kampe mod Auxerre, Strasbourg og Clermont Foot.

Medie: Barça har Messi og City-kaptajn som førsteprioritet

Lionel Messi står noteret for i alt 71 kampe for PSG, hvor det er blevet til 31 mål og 34 assist.

Lionel Messi tidligere klub, FC Barcelona, har aldrig lagt specielt meget skjul på, at de gerne se klublegenden tilbage på den spanske østkyst, ligesom den argentinske verdensmester også menes at have tilbud fra MLS-klubben Inter Miami samt klubber i Saudi Arabien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer