2 min læsningMedie: 15 spillere kan få kniven i Chelsea – 21 spillere returnerer

Argentinske Mauricio Pochettino gør klogt i at have arbejdshandskerne med, når han den 1. juli sætter sig i managersædet i Chelsea.

2 min læsning
Den nye Chelsea-manager, Mauricio Pochettino, skal igang med en oprydning i Chelsea, hvor 15 spillere kan forlade klubben.
Foto: Karim Jaafar/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der venter på alle mulige måder et stor arbejde for Mauricio Pochettino.

London-klubben Chelsea har netop færdigspillet sin dårligste sæson i Premier League siden 1993-94-sæsonen.

Dermed kommer den ikke til at stå på europæisk fodbold i den kommende sæson, hvorfor klubbens nye manager passende kan bruge tiden til at trimme sin trup.

Det skulle da også være præcis det, Mauricio Pochettino har tænkt sig, og ifølge Daily Mail planlægger argentineren lidt af en udrensning.

Chelsea har i de seneste to transfervinduer brugt over 600 millioner pund på nye spillere, siden Todd Boehly købte klubben fra russiske Roman Abramovich.

Det betyder at Chelsea-truppen lige nu består af 33 spillere, mens klubben har udlejet ikke færre end 21 spillere, som alle står til at returnere.

Atletico-præsident: Pochettino vil ikke have Joao Felix

Pochettino gjorde det allerede tirsdag klart for Atletico Madrid, at Chelsea ikke har tænkt sig at købe Joao Felix hos spanierne, men portugiseren er én af bare syv spillere, som Daily Mail med sikkerhed kan sige nærmer sig enden på deres Chelsea-karrierer.

Ud over Joao Felix er også Pierre-Emerick Aubameyang, Hakim Ziyech, Christian Pulisic, Edouard Mendy, Deni Zakaria og Callum Hudson-Odoi helt sikkert færdige i klubben.

Chelsea slutter katastrofesæson som nummer 12: Dårligste pointhøst i mere end tre årtier

For Kalidou Koulibaly, Cesar Azpilicueta, N’Golo Kanté, Mateo Kovacic, Mason Mount, Conor Gallagher, Trevor Chalobah og Ruben Loftus-Cheek er fremtiden mere usikker.

Callum Hudson-Odoi er blandt de 21 spillere, som lige nu er udlejet fra Chelsea, og mens han altså menes at være færdig i moderklubben allerede til sommer, så skal der hos Chelsea trækkes en række store beslutninger i forhold til en lang række af de øvrige udlejede spillere.

Romelu Lukaku, Malo Gusto, Malang Sarr, Tiemoue Bakayoko, Andrey Santos og Ethan Ampadu er bare et par af de spillere, som vender tilbage til Stamford Bridge denne sommer, og for hvem fremtiden endnu er uafklaret.

I den nuværende Chelsea-trup har kun N’Golo Kanté samt de to lejede spillere, Joao Felix og Denis Zakaria, kontraktudløb denne sommer.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P