1 min læsningMål og Highlights: Se Doucoure sikre Everton overlevelse i Premier League med drømmekasse

Everton jagter overlevelse i sidste runde af denne sæsons Premier League - en sejr vil sikre dem en sæson mere i det fineste selskab.

1 min læsning
Everton jagter overlevelse i Premier League
Everton's French midfielder Abdoulaye Doucoure (C) celebrates with teammates after scoring a goal during the English Premier League football match between Everton and Bournemouth at Goodison Park in Liverpool, northwest England, on May 28, 2023. (Photo by PETER POWELL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

En sejr for Everton ville være livsvigtig. Det ville nemlig endegyldigt sikre dem overlevelse uanset, hvad der skete for Leicester og Leeds.

Hele Goodison Park sad derfor også med følelserne uden på tøjet, da en nedrykning vil betyde, at Everton for første gang i Premier Leagues historie, ikke ville være at finde i det fineste selskab.

Kampen var nervøs og spillet var dårligt fra start til slut, men det er Everton og fansene helt sikkert ligeglade med, da Abdoulaye Doucoure kort inde i anden halvleg bankede smadrede bolden i kassen.

Et mål, der sikrede Everton en sæson mere i Premier League og sendte fansene i den totale ekstase, mens banen blev blå af fans ved slutløjtet.

Everton 1-0 Bournemouth (Abdoulaye Doucoure, 57′):

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P