1 min læsningGuardiola afslører hemmeligheden bag sin succes: Jeg vinder jo ikke Champions League med min bedstefar

Pep Guardiola fortæller nu om hemmeligheden bag sin succes som cheftræner i både Barcelona, Bayern München og Manchester City.

1 min læsning
Pep Guardiola fortælle hemmeligheden bag hans succes som manager.
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Tre spanske mesterskaber, to tyske, fem engelske, to Champions League-titler, og man kunne blive ved.

Pep Guardiola er en af de mest vindende managers i historien, og spanierens trofæskab skal velsagtens snart have en udvidelse for at kunne indeholde de mange trofæer.

Mange fans og nok især andre trænere verden over har måske undret sig over, hvad den spanske succestræners hemmelighed er, og nu serverer Guardiola svaret til de interesserede.

Svaret forekommer dog en anelse specielt og har faktisk ikke noget at gøre med spanierens taktiske evner – det handler om, hvem han har på banen til at udføre taktikken.

– Kender i hemmeligheden bag min succes som manager? Barcelona, Bayern og City. Det er Peps succes, indleder Guardiola kryptisk til Football Daily og fortsætter:

– Messi, Lewandwoski, Haaland og Aguero. Jeg elsker min mor og min bedstefar, men med ham på banen vinder jeg ikke Champions League.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Guardiola tilegner altså sine tidligere klubber og spillere æren for sin manager-succes og ikke hans ellers meget velfungerende taktiske hjerne.

Pep Guardiola kan søndag fejre sit femte engelske mesterskab med Manchester City, når de er på besøg på Brentford Community Stadium.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P