2 min læsningFlest mål nogensinde: Livsvigtig Everton-scoring satte Premier League-rekord

Abdouaye Doucourés overlevelsesscoring mod Bournemouth satte ny scoringsrekord i Premier League.

2 min læsning
Doucoures 1-0-scoring for Everton mod Bournemouth satte ny rekord i Premier League.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

En vanvittig sidste spillerunde i Premier League er færdigspillet.

De sidste brikker er nu faldet på plads, og det er nu sikkert og fast, hvem der slutter hvor i 2022/23-sæsonen.

Her blev det også afgjort, at Everton afværgede nedrykning, da Abdoulaye Doucouré sikrede Liverpool-klubben endnu en sæson i Premier League med scoringen til 1-0 – en historisk scoring på flere måder.

Scoringen sørgede for, at Everton stadig ikke er rykket ned, siden den bedste engelske liga blev til Premier League i 1992, men den sørgede også for, at sæsonen som helhed gik over i Premier League-historien.

Scoringen var nemlig nummer 1.073 fordelt på samtlige kampe i hele den netop overståede sæson, og dermed er 2022/23-sæsonen den sæson i Premier Leagues historie, hvor der er blevet scoret flest mål i en sæson med 20 hold repræsenteret i den bedste engelske række.

Den tidligere rekord blev sat i 2017/18-sæsonen, hvor de 20 hold i alt stod for 1.072 mål fordelt på de 38 kampe.

Mål og Highlights: Se Southampton og Liverpool dele i hæsblæsende målfest

At Doucourés mål blev afgørende for den nye rekord skyldes, at den skæbnesvangre sidste runde bød på flere målrige opgør, og blandt andet opgøret mellem Southampton og Liverpool på St. Marys bidrog i særdeleshed til, at 2022/23-sæsonen blev historisk.

Sidste spillerunde bød på hele 33 mål fordelt på de ti kampe.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P