1 min læsningArsenal-profil er på vej videre: Takker af på Instagram

Det har længe tydet på, at Arsenals tidligere kaptajn skal spille i Bundesligaen næste sæson, og nu sender han klar indikation på, at han søndag spiller sin sidste kamp for The Gunners.

1 min læsning
Granit Xhaka spiller formentlig sidste kamp for Arsenal søndag.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal fansenes følelser for Granit Xhaka har bevæget sig som en rutschebane-tur, siden han kom til klubben i 2016.

Schweizeren har både skabt store momenter, båret anførerbindet og lagt sig selv for had i Arsenal-trøjen.

Selvom midtbane-slideren har delt vandene i Nordlondon, så slutter han formentlig af med forsoning med Arsenal-fansene efter en flot sæson med et forvandlet Arsenal-hold – for nu tyder meget nemlig på, at han skal finde ny adresse til sommer.

Rygterne har længe svirret om et skifte til Bayer Leverkusen i Bundesligaen, og den troværdige transferjournalist Fabrizio Romano har et stykke tid meldt skiftet så godt som sikkert.

Intet har dog været bekræftet, men søndag, hvor Arsenal ligesom de 19 øvrige Premier League-klubber spiller sæsonens sidste kamp, har Xhaka formentlig selv bekræftet slutningen på opholdet i Arsenal.

I en Instagram-story giver den 30-årige midtbanespiller en klar indikation på, at søndagens opgør bliver hans sidste i England.

Følg Campo på Facebook

– Tak Gunners, står der i han story på en grafik, hvor trofæerne, han har vundet i Arsenal – to FA Cups og to Community Shields – også står noteret.

Dermed skal Emirates sandsynligvis tage afsked med deres tidligere anfører, når de søndag tager imod Wolves klokken 17:30.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P