1 min læsningOfficielt: Everton-stopper takker af efter denne sæson

Evertons kamp i sidste spillerunde af Premier League mod Bournemouth bliver Yerry Minas sidste i den blå-trøje i denne omgang.

1 min læsning
Yerry Mina stopper i Everton.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Everton bliver en stopper fattigere næste sæson.

Lørdag aften har columbianske Yerry Mina nemlig meldt ud på sin Instagram, at han er færdig i Liverpool-klubben efter indeværende sæson.

Mina har været at finde i Everton-truppen, siden han skiftede til klubben fra FC Barcelona i 2018, men skal altså nu på udkig efter en ny klub.

Klubben har endnu ikke meldt noget officielt ud på sine platforme, men på Instagram har columbianeren lagt en video ud, hvor han takker både stab, spillere og fans for sin tid i klubben.

Her fortæller han også, at kampen mod Bournemouth i Premier Leagues sidste spillerunde søndag bliver hans sidste i Everton-trøjen.

– Denne søndag spiller jeg min sidste kamp for Everton FC, så det er tid til at sige farvel efter fem år sammen. Jeg vil gerne takke jer for jeres støtte og kærlighed. Det har været et privilegie og ære at trække denne trøje over hovedet, siger Mina.

Følg Campo på Facebook

Han opfordrer desuden alle Everton-fans til at møde op på Goodison Park søndag til hans ‘sidste dans’.

Her venter nemlig en bundgyser af de helt store, når Everton skal forsøge at sikre sig overlevelse hjemme mod Bournemouth og en sejr vil sikre dem overlevelse, mens både uafgjort og et nederlag kan vise sig fatalt for klubben, der aldrig har været rykket ud af Premier League.

Givet at han får spilletid søndag, så spiller Mina sin kamp nummer 99 for Everton mod Bournemouth, og han har i sine første 98 leveret ni scoringer til følge.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P