1 min læsningMedie: Tottenham er varm på PL-komet – kan hentes gratis til sommer

Ifølge The Athletic lurer Tottenham på den 23-årige Fulham-lejesvend, som står til at få suspenderet sin kontrakt med Shakhtar Donetsk.

1 min læsning
Tottenham er angiveligt ude efter Fulhams Manor Solomon.
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

2022/23-sæsonen vil ikke blive husket for meget positivt i Tottenham Hotspur.

Udover Harry Kanes vanvittige 28 Premier League-mål har der ikke været mange nævneværdige oplevelser på Tottenham Hotspur Stadium.

Derfor skal der formentlig også ske ting og sager på transfermarkedet denne sommer, mens der også skal styr på en ny manager, der skal forsøge at vende skuden i nordlondon-klubben.

Og allerede nu begynder de første rygter om nye Tottenham-rekrutteringer at melde sig.

Således skriver det engelske medie The Athletic lørdag, at Tottenham angiveligt har i tankerne at gafle den 23-årige Fulham-lejesvend Manor Solomon i det kommende vindue – og det kan faktisk ske ganske gratis.

Israeleren er i øjeblikket ejet af Shakhtar Donetsk, men har været på leje i Fulham i den seneste sæson, efter FIFA gav ham og de øvrige udenlandske spillere i den ukrainske liga lov til at suspendere deres kontrakt i et år efter krigen i Ukraine brød ud.

Nu har FIFA besluttet at forlænge perioden med endnu 12 måneder, og israeleren har altså stadig mulighed for at rive kontrakten over med sin ukrainske arbejdsgiver, hvilket han ifølge The Athletic har planer om at gøre – og her kommer Tottenham så ind i billedet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mediet mener nemlig at vide, at Tottenham er interesseret i Solomons signatur, hvis han kan hentes gratis, men Fulham er eftersigende også ivrige efter at lande israeleren på en permanent aftale, og Solomon selv skulle angiveligt ikke have sine fremtidsplaner på plads endnu.

Venstrekanten har scoret fire mål i 18 optrædener i Premier League i indeværende sæson og har generelt været et stort aktiv for Fulham i deres særdeles imponerende første sæson tilbage i Premier League.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P