1 min læsningKlopp om misset Champions League: Hvis de vil skifte, kører jeg dem selv

Liverpool kommer ikke til at spille Champions League næste sæson - det har Jürgen Klopp nu sat ord på.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Liverpool v Aston Villa - Anfield, Liverpool, Britain - May 20, 2023 Liverpool manager Juergen Klopp looks on during the warm up before the match REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

For Liverpool står den på Europa League-fodbold næste sæson.

Det er første gang i hele syv sæsoner, at klubben ikke er at finde i verdens mest prestigefulde klubturnering – nemlig Champions League.

Det blev bekræftet torsdag aften, da rivalerne fra Manchester United besejrede Chelsea med cifrene 4-1.

Liverpool-manageren, Jürgen Klopp, kan dog ikke forstå, hvis spillere vil skifte klub grundet mangel på Champions League-fodbold:

– Hvis en spiller siger til mig: ‘vi kvalificerede os ikke til Champions League, så jeg vil skifte,’ så ville jeg personligt køre ham til en ny klub. Jeg ville tage bilnøglen og bare sige: ‘Sæt dig ind, hvor vil du hen? Jeg kører dig derhen.’ Jeg vil aldrig kunne forstå det, fortæller den tyske manager til Reuters.

Ikke desto mindre er den missede Champions League-fodbold noget, der fylder hos spillerne – her har Mohamed Salah allerede udtykt, at det er noget, som gør ham ekstremt ked af det.

Salah undskylder overfor Liverpools fans: Jeg er fuldstændig knust

Liverpool skal igen i aktion søndag, når de gæster ligaens bundprop fra Southampton.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer