1 min læsningJournalist: Napoli forhandler med tidligere Barca-manager om jobbet som Spalletti-afløser

Ifølge en italiensk journalist er der konkrete forhandlinger igang mellem Napoli og den spanske manager, som vandt Champions League med Barcelona.

1 min læsning
Luis Enrique forhandler angiveligt med Napoli.
Foto: Ritzau/Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Luciano Spalletti er blevet folkehelt i Napoli.

I sin anden sæson som manager i klubben har han ført den til sin første Scudetto-sejr i over 30 år.

Men til trods for succesen tyder meget på, at den karismatiske italiener søger nye græsgange i næste sæson, og dermed skal Napoli på markedet efter en ny cheftræner – og eftersigende er de meget tæt på at have en erstatning på plads.

For ifølge den italienske journalist Matteo Moretto er der konkrete forhandlinger igang mellem Napoli og den tidligere Barcelona-træner, Luis Enrique.

Moretto mener at vide, at Enrique skulle være meget tiltrukket af projektet i Napoli, og den tidligere spanske landstræner skulle angiveligt også være et match i forhold til, hvad Napolis ejer, Aruelio De Laurentis, leder efter.

Enrique har været arbejdsløs, siden han blev fyret fra det spanske landstrænerjob i december, efter Spanien blev slået ud i slutrundens ottendedelsfinale.

Følg Campo på Facebook

Efterfølgende har spanieren været sat i forbindelse med flere forskellige trænerjobs, blandt andet de ledige manager-sæder i både Tottenham og Chelsea i Premier League.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P