2 min læsningHvidovre-chef efter vanvidscomeback og udsigt til Superliga: Det burde ikke kunne lade sig gøre

Hvidovre IF er så tæt på at være i Superligaen, som det overhovedet kan være - og det burde faktisk ikke kunne lade sig gøre, mener klubbens cheftræner.

2 min læsning
Per Frandsen, cheftræner Hvidovre IF.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Man kan næppe komme tættere på Superligaen, end det Hvidovre IF lige nu er.

Selv hvis Sønderjyske vinder sine to sidste kampe, samtidig med at Hvidovre IF taber sin sidste kamp, rykker Hvidovre formentlig stadig op, da man har en målscore, der er +11 bedre end Sønderjyske.

Lørdag var det dog tæt på at gå galt, da man med seks minutter tilbage af den ordinære spilletid var nede med 2-1 ude mod Vendssysel.

Et mål i det 84. minut og så endnu et mål fire minutter inde i tillægstiden sikrede dog Hvidovre IF sejren og de tre point – og altså meget tæt på en status som superligaklub for første gang i 26 år.

Hvidovre IF-cheftræner Per Frandsen har da også svært ved helt at forstå, at comebacket kunne lade sig gøre.

– Det er surrealistisk, hvis jeg skal være helt ærlig.

– Det var en sindssyg kamp. Vi forærer to mål væk, synes vi selv. Og så kommer vi tilbage, brænder straffe.. Det er fantastisk af drengene.

– Det at vi kommer tilbage.. Og så lige Freds (Magnus Fredslund, red.), der har været her i alle de år, som jeg har været her, får lov at sparke den ind, det var.. Det var fantastisk, siger han til Viaplay efter kampen.

Det er ikke kun selve lørdagens comeback, som virker surrealistisk for Per Frandsen – det gør udsigten til Superliga også.

– Det er jo fantastisk, det som drengene har gjort. Det burde ikke kunne lade sig gøre, hvis jeg skal være helt ærlig.

– Men altså, sidste år var vi tæt på, og som min kone sagde, “så må du bare gøre det bedre næste år”, fortæller Hvidovre-cheftræneren.

Mål og Highlights: Vanvidscomeback mod Vendsyssel FF sender Hvidovre IF i Superligaen

Sønderjyske spiller søndag klokken 13.00 mod Næstved, og bliver det til et pointtab for forrige sæsons nedrykkere fra Superligaen, så er Hvidovre IF endegyldigt i Superligaen.

Du kan se interviewet med Per Frandsen i videoen øverst i artiklen

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P