NordicBet Ligaen

Mål og Highlights: Vanvidscomeback mod Vendsyssel FF sender Hvidovre IF i Superligaen

Efter et vildt comeback med en scoring dybt inde i tillægstiden, er Hvidovre IF nu så godt som sikret en plads i Superligaen efter sommerferien. Se mål og highlights inde i artiklen.

Mål og highlights vendsyssel FF-Hvidovre IF, NordicBet Ligaen Højdepunkter.

Hvidovre IF er (så godt som) tilbage i Superligaen efter 26 års fravær, efter det lørdag blev til en vanvittig comeback-sejr over Vendsyssel FF.

Godt nok er de ikke matematisk sikret endnu, da Sønderjyske kan komme a point med Hvidovre, hvis de vinder deres to sidste kampe, samtidig med at Hvidovre taber sin sidste kamp – Hvidovre har dog en målforskel, der er hele 11 bedre.

Det lignede ellers et nederlag til Hvidovre i lang tid lørdag, da man helt indtil det 84. minut var nede med 2-1. Marcus Lindberg fik dog her gjort det til 2-2 med sin anden scoring i opgøret, efter at han havde brændt et straffe tidligere i anden halvleg. Fire minutter inde i dommerens tillægstid blev comebacket en realitet, da Magnus Fredslund sendte Hvidovre i ekstase med sin scoring til 2-3.

Vendsyssel FF 1-0 Hvidovre IF (Oscar Buch, 3′):

Vendsyssel FF 1-1 Hvidovre IF (Marcus Lindberg, 28′):

Vendsyssel FF 2-1 Hvidovre IF (Wessam Abou Ali, 37′):