1 min læsningGuardiola om racisme i spansk fodbold: Det bliver ikke bedre

Real Madrids Vinícius Júnior blev endnu en gang udsat for racistiske tilråb, da hovedstadsklubben spillede mod Valencia - Pep Guardiola spår ikke om en lysere fremtid.

1 min læsning
Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola reacts during the English Premier League football match between Brighton and Hove Albion and Manchester City at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on May 24, 2023. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Suk… Endnu en fodboldartikel med ordet ‘racisme’ i rubrikken.

Ja, man skulle tro, at det snart var fortid, men ikke desto mindre måtte Real Madrids Vinícius Júnior true med at forlade banen, da han blev mødt med racisite tilråb i søndags, da hovedstadsklubben tabte ude imod Valencia.

Dette er en episode, der har medført anholdelse af tre formodede gerningsmænd.

Den spanske Manchester City-manager er blevet spurgt ind til racisme-situationen i spansk fodbold, og hvis han skulle give et bud, går vi ikke en lysere fremtid i møde:

– Racismeproblemet er alle steder. Vi bliver nødt til at acceptere diversitet, men lige nu er vi meget langt fra målet. Forhåbentlig kan det blive bedre i Spanien, men jeg er ikke optimistisk, fortæller Guardiola, som ikke er i tvivl om, at LaLiga burde tage ved lære at Premier League:

– Det burde de. Her er de meget strikse i kampen mod racisme. De ved, hvad de bliver nødt til at gøre, afslutter den tidligere Barcelona-træner ifølge Guardian.

Medie: Bellingham på plads i Real Madrid – kontrakt til 2029

Real Madrid-spillerne går på banen igen lørdag, når de gæster Sevilla. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 dansk tid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer