1 min læsningFCN-chef bekymrer sig ikke om FCK-resultat: Vi skal vinde – det ændrer andres præstationer ikke på

F.C. København spiller lige inden FC Nordsjælland møder Brøndby søndag, men Superliga-føreholdets resultat kommer ikke til at påvirke FCN.

1 min læsning
Johannes Hoff Thorup og FC Nordsjælland kommer ikke til at bekymre sig om, hvordan det går FCK mod Viborg.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Når FC Nordsjælland på mandag går på banen mod Brøndby, ved de på forhånd, hvordan det er gået mesterskabskonkurrenterne fra FCK mod Viborg.

Med et pointtab til københavnerne kan FC Nordsjælland overtage førstepladsen i Superligaen inden sidste spillerunde med en sejr over Brøndby.

Dermed ved FC Nordsjælland, hvad der kan opnås i kampen mod Brøndby, når kampen fløjtes igang – men spørger man nordsjællændernes cheftræner, Johannes Hoff Thorup, så er det ikke noget, de kommer til at bekymre sig om.

– Vi skal bruge det så lidt som muligt, for det har ingen betydning for os. Vi skal ud at vinde, og det kommer ikke til at ændre sig på grund af, hvordan andre hold spiller, fortæller Hoff Thorup til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Det vigtigste er, at spillerne er fuldstændig fokuserede på den opgave, der nu venter, og det har de været rigtig dygtige til indtil nu, så det forventer jeg bestemt også, at de er på mandag.

FC Nordsjællands kamp mod Brøndby sparkes igang mandag klokken 18:00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P