NordicBet Ligaen

Esbjerg formøbler føring i tillægstiden mod AB og misser gylden mulighed

Esbjerg missede muligheden for at spille sig på førstepladsen i 2. division, da de smed sejren i tillægstiden mod AB.

Esbjerg fB Logo

Esbjerg kunne spille sig op på førstepladsen i 2. Divison lørdag aften.

Det eneste, det krævede, var en sejr over AB – men sådan skulle det ikke vise sig at gå.

I stedet led Esbjerg en bitter skæbne i tillægstiden i opgøret og måtte nøjes med et enkelt point efter 1-1.

Esbjerg kom ellers bedst fra start, da Elias Sørensen bragte vestjyderne foran efter 66 minutters spil. En føring, der længe lignede, at den skulle holde helt til slutfløjt.

Men dybt inde i dommerens tillægstid viste AB viljestyrke, og i det 93. minut sænkede Marcus Gudmann esbjergensernes håb om en førsteplads med det udlignende mål.

Dermed befinder Esbjerg sig altså stadig lige på den forkerte side af oprykningspladserne på oprykningsspillets tredjeplads blot et enkelt point bag Kolding på andenpladsen.

For ABs vedkommende betyder nederlaget ikke det store, da man befinder sig på femtepladsen i oprykningsspillet, og der skal et sammenbrud fra flere hold til, hvis de skal spille sig ind i oprykningskampen.