2 min læsningMedie: Tottenham jagter Celtic-succesmanager og fyret Premier League-manager

Tottenham missede Arne Slot som ny manager i klubben, men nu skulle to nye manager-navne være øverst på listen til manager-sædet i London-klubben.

2 min læsning
Tottenham jagter Ange Postecoglou og Brendan Rodgers
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det virkede for en stund som om, at Premier League-klubben, Tottenham, var ved at have en fast afløser på plads på trænerbænken.

Men lige som det så godt ud, og Feyenoord-manageren, Arne Slot, så ud til at være klar til at overtage tøjlerne i London-klubben så gik det hele torsdag formiddag i vasken.

Arne Slot har valgt at blive i Feyenoord, hvor han i denne sæson har ført klubben til det hollandske mesterskab. Og dermed er Tottenham nu igen på markedet for at afsøge mulige manager-kandidater.

Ifølge Football Insider skulle der lige nu være to managers på blokken til at overtage det ledige manager-sæde i Tottenham.

Den ene skal findes længere mod nord i nabolandet, Skotland. Her skulle Tottenham angiveligt have udset sig den nuværende Celtic-manager, australske Ange Postecoglou, som en mulig kandidat.

Postecoglou har siden sin ankomst til Celtic i sommeren 2021 nydt stor succes i den skotske storklub. I sine 111 kampe i spidsen for klubben har han således formået at hente et pointsnit på 2,3 point per kamp, hvilket blandt andet har ført til to skotske mesterskaber og to Pokal-triumfer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Men Ange Postecoglou er ikke den eneste manager-profil, som Tottenham skulle have interesse i at hente ind til den kommende sæson.

Den nyligt fyrede Leicester-manager, Brendan Rodgers, skulle således også være blandt topkandidaterne til det ledige manager-sæde i Tottenham.

Brendan Rodgers blev i starten af april måned fyret i Leicester, efter en længere periode med dårlige resultater havde ført til, at klubben var godt og grundigt indblandet i nedrykningskampen – hvilket i øvrigt stadig er tilfældet.

Brendan Rodgers har siden da været uden job og er derfor fri på markedet. Ange Postecoglou er fortsat tilknyttet Celtic på en kontrakt med rullende forlængelse. Meldingerne går dog på, at der skulle være en forholdsvis lav frikøbsklausul i kontrakten.

Medie: Premier League-klub klar til at indløse Victor Nelssons frikøbsklausul

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer